Wat we doen

Strategie

Van het vormgeven van eenvoudige
life-cycle campagnes tot en met een complete multimedia contactstrategie.

Lees meer  >

Software

We helpen bij het selecteren van goede
e-mailmarketing software. Die we daarna
integreren met uw CRM of webshop!

Lees meer >

Uitvoering

We zorgen ervoor dat elke campagne moeiteloos wordt verzonden. Door ons,
door u of automatisch door uw systeem.

Lees meer >

Optimalisatie

Na verzending komt eigenlijk het leukste. We geloven heilig dat het altijd beter kan. En dat bewijzen we keer op keer!

Lees meer >

Strategie

E-mailmarketing is het online kanaal met de laagste Cost per Sale van alle online media.
Ondanks, of misschien wel dankzij de lage kosten, blijft bij veel organisaties het resultaat achter. Vaak komt dit door een spray & pray mentaliteit. Want nog te vaak wordt gedacht dat meer nieuwsbrieven versturen de enige kans is op meer omzet.

Het tegendeel is natuurlijk waar. Meer verzenden heeft vooral als gevolg dat mensen afhaken na te veel e-mails. Vaak nemen ze niet eens de moeite om zich uit te schrijven.

De oplossing is voor de hand liggend, maar niet simpel. Zorg voor relevante, event-triggered emails met interessante content. Liefst met een maildruk die is afgestemd op de wensen van uw individuele klant. Wij helpen u graag deze balans te vinden!

Uw strategische opties verder verkennen? Boek een gratis Brainstorm Sessie!

Boek een Brainstorm

Software

emailmarketing software

Elke organisatie is uniek en heeft daarmee ook zijn eigen eisen aan emailmarketing software. 22 Times ondersteund op dit moment 15 emailmarketing software pakketten. Het maakt dus niet uit of u al een softwarepakket heeft of dat u opzoek bent naar een nieuw pakket, wij kunnen u door onze ervaring  helpen met het beste uit emailmarketing software te halen of de beste software te selecteren.
Lees hier meer over de 15 software pakketten die wij ondersteunen.

Naast het gebruik van de juiste software adviseren wij ook te werken met integraties met externe software. Hierbij moet u denken aan koppelingen met u huidige CRM software of met analytics tools. Er zijn ontzettend veel integratie mogelijkheden die bij goed gebruik nog veel meer uit uw emailmarketing campagne kunnen halen.
Lees hier meer over integratiemogelijkheden.

Wilt u hulp bij het selecteren van de juiste software? Maak vrijblijvend een afspraak voor Software Selectie!

Software Selectie

Uitvoering

Het ontwerpen van een template kan in 2 verschillende gradaties; Een op maat gemaakte e-mail voor één speciale actie, of een op maat gemaakte template die u telkens opnieuw kunt gebruiken (Denk hierbij aan uw maandelijkse nieuwsbrief, of een event triggerd campagne)! Deze op maat gemaakte template zetten wij zo voor u klaar dat u zelf alleen nog maar nieuwe plaatjes of tekst hoeft toe te voegen. Het mooie hiervan is dat u zelf helemaal geen verstand van Photoshop of HTML nodig heeft.

In de slider hiernaast vindt u de door ons geleverde diensten. Zoekt u iets speciaals wat er niet bij staat? Neem dan contact met ons op, want wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en voeren elk gewenst onderdeel uit:

  • Op het e-mailsysteem van uw keuze 
  • Full service of als ondersteuning bij zelf service 
  • Meedenkend, nooit simpelweg uitvoerend
  • Met aandacht voor best practice
  • Ook op interim basis, bijvoorbeeld bij ziekte van medewerkers

Optimalisatie

Optimalisatie

Waar voor sommigen het werk erop zit na verzending van een campagne, begint voor anderen het echte werk dan pas. En terecht, want met relatief minimale inspanning kan het resultaat vaak nog aanzienlijk worden verhoogd.

Bij 22 Times behoren we, niet verrassend, tot de laatste groep. Het is één van de redenen waarom we met UPC een EMMA hebben gewonnen. Verder is het de ideale manier om je propositie verder aan te scherpen en je doelgroep beter te leren kennen.

Onze aanpak bij het optimaliseren van campagnes is pragmatisch en primair gericht op toename van conversie. Bij het optimaliseren van hele contactprogramma’s gaan we een stuk verder en kijken we ook naar zaken als deliverability, integratie met uw webshop en het opzetten van event-triggered campagnes.